Velkommen til livet i Bjørneparken

Majestetiske elger, lekne bjørner, elegante gauper, søte kaniner og kule krokodiller – Bjørneparken inviterer deg inn til dyrenes egen verden!

Reven Noor, gaupen Blixten, bjørnen Anton, elgen Leif og alpakkaen Labbetuss er bare noen av dyrene som står klare til å ønske dere velkommen. Noen av dem kan dere til og med være med å mate, klappe eller ta en selfie med – du kommer ikke nærmere dyrenes verden enn i Bjørneparken.

Dyrene er artige, søte, hårete, myke og for noen kanskje til og med litt skumle. Felles for dem alle er at de gleder seg til å møte alle barn og voksne som kommer for å si hei – enten det er for aller første gang eller et gjensyn.

En dyrepark på barnas premisser

Se for deg barnas sitrende forventning like før dere ankommer Bjørneparken – her skal det skje mye moro! Parken er barnevennlig, og gjør at familiens yngste både får se og føle på magien som oppstår i møte med dyrene i trygge omgivelser.

Til tross for hva navnet indikerer, så er det langt flere dyr du møter i Bjørneparken enn bare bjørner. Ville dyrearter du ellers bare får et glimt av i norske skoger, husdyr du oftest må på bondegård for å se og eksotiske reptiler som fascinerer mennesker i alle aldre, sier litt om mangfoldet av dyr du finner i Bjørneparken.

Bjørneparkens rike dyreliv

I Bjørneparken blir du bedre kjent med mange ulike dyrearter som du kanskje ellers kjenner fra bøker og film, eller som du tidligere bare har sett litt av. Gaupe, elg, hjort, rådyr og rødrev er noen av de norske dyrene fra skogen du kommer tett på, i tillegg til flere klassiske husdyr. Hils på sau, gris, påfugl og afrikansk dverggeit – de aller kuleste geitene, som i tillegg er skikkelige hjerteknusere! Se og lær mer om de bedårende pinnsvinene og alpakkaene, og hils på de søte minigrisene våre.

Krokodilleland er landets største krokodilleutstilling, der du kan se hele 30 stykker av de fantastiske og unike dyrene som har levd på jorden siden dinosaurene regjerte. Den tropiske avdelingen huser i tillegg en anaconda, skilpadder og slanger, fordelt på hele 500 kvadratmeter. De som tør får også muligheten til å holde en ekte slange!

I tillegg til de ville rovdyrene som allerede er nevnt, kommer endelig ulven til Bjørneparken i sommer – noe vi gleder oss enormt til!

Et sted du vil besøke flere ganger

Bjørneparken tilbyr også massevis av andre populære aktiviteter enn de som inkluderer møte med dyr. La barna boltre seg på lekeplasser både inne og ute, kjøre berg- og dalbane, finne veien gjennom hinderløypa eller prøve seg på zipline. Fra juni til august viser vi også teaterforestillinger hver eneste dag, til begeistring for folk i alle generasjoner.

Stadig flere familier oppdager Bjørneparken, og det er mange grunner til at flere velger å komme tilbake. Bjørneparken er nemlig et sted du og barna får lyst til å besøke igjen og igjen!  

Bjørneparken

  • Kun 1,5 time fra Oslo
  • Magiske møter mellom dyr og mennesker
  • Mye mer enn bjørner
  • Garantert moro for hele familien

 

 

Kom til Bjørneparken og opplev de magiske øyeblikkene sammen med alle de morsomme, spennende og fantastiske dyrene hos oss!