Opplev barnas henrykte ansikter når de mater dyrene

Se for deg barnas skrekkblandede fryd i møte med den store elgen, eller forventningene når reven lister seg frem til den lille fremstrukne hånden som holder en godbit. Det er bare noen av de unike opplevelsene som venter i Bjørneparken.

Den sitrende spenningen når de ser gaupen jakte etter maten, eller den store overraskelsen når bjørnen vinker – det å kunne se og oppleve verden for første gang gjennom barnas øyne er kanskje noe av det mest magiske som finnes. Særlig gjelder det barns første møte med dyr, de fine øyeblikkene som begeistrer og fremkaller glede og latter.

I Bjørneparken involveres hele familien på en måte dere ikke finner noen andre steder. Her får dere delta i alt fra kos og lek, til fôring og dyrestell, til sammen en helt spesiell og eventyrlig opplevelse.

Bli kjent med dyrene på nært hold

Hva spiser egentlig bjørnen og er det sant at elgen liker kvister fra trærne? Hva spiser krokodiller og skilpadder, og hvordan liker gaupen å få servert maten? Dette er bare noe av det dere lærer og får se med egne øyne, men den virkelige magien oppstår når du og barna får være med å mate dyrene selv.

I Bjørneparken blir dere ordentlig godt kjent med dyrene på et personlig nivå, og ikke bare på avstand. Bli med når våre dyktige, kunnskapsrike og engasjerte dyrepassere mater og forteller om dyrene – i vårt fôringsprogram finner dere aktiviteter hver time.

 

Bjørneparken

  • Kun 1,5 time fra Oslo
  • Magiske møter mellom dyr og mennesker
  • Mye mer enn bjørner
  • Garantert moro for hele familien

 

 

Hils på reven Tønna og elgen Leif

Selv om deltagelse ved fôringen er noe av det som gjør Bjørneparken spesiell, så er det også veldig mye annet spennende som skjer. Bli med inn i bjørnehiet, delta på Dyrepasserskolen, hold en slange, eller se på når dyrepasserne aktiviserer bjørnene. Lær å stelle dyr, kos med gårdsdyrene og se gaupene leke med dyrepasseren i innhegningen.

I Bjørneparken venter blant annet reven Tønna, elgen Leif og bjørnene Trym og Anton på å hilse på både store og små. Det er lite som kan sammenlignes med den nærkontakten man får med dyrene i Bjørneparken. Her trives både dyr og mennesker!

Disse møtene mellom dyr og mennesker er aldri de samme, og hvert eneste møte er unikt. Magien som oppstår hver gang kan derfor aldri gjentas til punkt og prikke, men bør likevel gjenoppleves – og derfor er Bjørneparken et sted man kommer tilbake til, igjen og igjen.

Ta med hele familien til Bjørneparken for dyreopplevelser utenom det vanlige!