Fart og spenning med og uten dyr i Bjørneparken

Bjørneparken er så mye mer enn en dyrepark – her får du og barna delta på spennende aktiviteter som også garanterer fart og moro!

Selv om bjørnene, elgene, gaupene, krokodillene, alpakkaene og alle de andre dyrene er hovedgrunnene til at folk fra hele landet besøker Bjørneparken, settes det stor pris på at det også skjer veldig mye annet i parken.

For når du og barna har sett på de norske, ville skogsdyrene, husdyrene og reptilene, og har holdt, klappet og fôret dem, er dagen langt fra over. Da venter flere morsomme aktiviteter som gjør hele opplevelsen til et eventyr uten like.  

Populære aktiviteter som får blodet til å bruse

Det er spesielt hinderløypa, zipline og berg- og dalbanen Gyldenklo de fleste snakker mest om etter et besøk i parken. Disse aktivitetene får alle til å kjenne på mestringsfølelsen over å ha taklet en utfordring, i tillegg til spenningen når blodet bruser og hjertet pumper litt ekstra.  

 

Bjørneparken

  • Kun 1,5 time fra Oslo
  • Magiske møter mellom dyr og mennesker
  • Mye mer enn bjørner
  • Garantert moro for hele familien

 

 

Zipline – høydepunkt for små og store

I Bjørneparken finner du en rask zipline, en taubane som lar deg suse gjennom luften høyt over bakken – her kiler det garantert i magen!

Den korte banen på 50 meter er for de minste, men ikke noe mindre spennende av den grunn. Denne fremkaller frydefulle gledeshyl blant alle barn som prøver. Den lange banen på hele 120 meter er for alle andre barn over syv, opp til 70 år, eller enda eldre. Her flyr du over sauer, geiter og et lite vann – en tur du sent vil glemme! Med det høyeste punktet på 14 meter over bakken vil adrenalinet virkelig få vinger å fly med.

Gyldenklo – berg- og dalbane for de minste

Kjør Gyldenklo gjennom bjørnens verden, en kort, men actionfylt berg- og dalbane. Takket  være en liten bakke byr denne på kribling i magen for familiens aller minste. Høydegrensen for å kjøre Gyldenklo er på 80 cm, og den er en favoritt blant de aller minste barna.

Gyldenklo kjøres på alle blå og grønne dager, så husk å sjekke tilgjengelige datoer hvis dere skal få med dere denne attraksjonen!  

Hinderløype – uimotståelige utfordringer

I den store hinder- og aktivitetsløypa kan barn i alle aldre tilbakelegge hele eller deler av den utfordrende løypa. Her kan nemlig foreldre og barn utfordre seg selv og hverandre. For de aller minste finnes det tømmerhusker og lave balansestokker, og god nok plass til at de voksne kan passe på. Ellers byr hinderløypa på klatretau, klatrevegger, et skikkelig høyt utsiktstårn og en hengebru – her får barna virkelig løpt fra seg.

Husk at alle aktivitetene er inkludert i inngangsbilletten.

Lev lenge på det fantastiske eventyret

I tillegg til de fartsfylte aktivitetene ovenfor finnes det andre, roligere alternativer. I Bjørneparkens lekeland kan barna klatre, skli, hoppe, spille ball eller tegne på området som er hele 350 kvadratmeter stappfulle av ren moro.

Hver sommer er det også gratis teater i Bjørneparken, med sang og musikk, lek og moro for alle – og etter hver forestilling er det ansiktsmaling for barna.

Bli med på magiske møter og kos med kjente og eksotiske dyr, fart, spenning og helt nye opplevelser i Bjørneparken. En dag her vil glede hele familien, og gi dere et eventyr dere kommer til å leve lenge på!