Derfor er ikke Bjørneparken som andre dyreparker

I Bjørneparken gjør du mer enn å bare se på dyrene, her får du også møte dem på nært hold – og ta del i deres unike verden.

I Bjørneparken rusler du ikke bare rundt og betrakter dyrene på avstand fra gjerdet eller gjennom glasset. Her får du følge fôringsprogrammet, være med å mate og bli med inn til dyrene – en mye mer personlig og magisk opplevelse, til glede for alle! For det er ingen som ikke vil la seg sjarmere av møtet med disse fantastiske skapningene, hverken barn eller voksne.

Hils på, mat og klapp dyrene

Det er få andre steder der du og barna får muligheten til å mate dyr som rev, elg, hjort og reinsdyr, og se bjørner og gauper – dyr som dere kanskje har sett på tur i skogen tidligere, men som man helst da unngår nærkontakt med.

Bjørneparken

  • Kun 1,5 time fra Oslo
  • Magiske møter mellom dyr og mennesker
  • Mye mer enn bjørner
  • Garantert moro for hele familien

 

 

Det blir noe helt annet å møte dem i Bjørneparken, de tamme dyrene er imøtekommende, snille og i godt humør! At dyrene her får leve i sitt naturlige habitat med mye plass å boltre seg på gjør at de trives, og det er tydelig at de har det bra. De blir dessuten godt ivaretatt av engasjerte, kunnskapsrike og omtenksomme dyrepassere, som mer enn gjerne deler denne gleden med besøkende.

I Bjørneparken møter dere ikke bare norske rovdyr og ville dyr, men kan også kose med søte husdyr og hilse på skumle kryp. Gleden som lyser opp barnas ansikt i det som kanskje er deres første møte med disse dyrene er uvurderlig, og en av grunnene til at stadig flere velger å tilbringe en dag eller to i parken.

Glede for hele familien

Innimellom de magiske møtene med dyrene er det flust av andre aktiviteter i parken. Velg mellom å leke i lekeland, løpe gjennom hinderløype, kjøre berg- og dalbane, fly med zipline og se på teater – eller gjøre alt!

En tur til Bjørneparken er den ultimate opplevelsen som gjør at du står igjen med en glad familie. Når dagen er omme kommer både små og store til å sovne fornøyde med et smil om munnen. Alle de morsomme og spennende inntrykkene vil garantert gi de yngste mye å snakke om, og dere er når som helst velkomne tilbake til dyreparken som lar dere delta i dyrenes unike verden.

En dag i Bjørneparken gir barn, foreldre og besteforeldre – ja, folk i alle aldre, en uforglemmelig opplevelse!